sâmbătă, 10 martie 2012

Hot new: Dya - Don't Know videoclip



Hot new: Dya - Don't Know videoclipHot new: Dya - Don't Know videoclip
Dya (Diana Prepelita) a lansat videoclipul singleului "Don't Know", care se aude pe toate posturile comerciale de radio.
Actiunea videoclipului se petrece intr-un cadrul ludic, care scoata in evidenta trecerea de la copilarie la adolescenta. Pentru clipul "Don't Know", Dya si-a schimbat radical look-ul. De unde inainte era o copila blonduta, acum este o adolescenta roscata, sexy si atragatoare.
De asemenea, si hainele au fost alese cu grija, tocmai pentru a se potrivi perfect cu ideea generala a clipului: haine foarte tineresti, haioase si potrivite pentru o tanara care abia acum paseste in lumea adolescentei.
Regizat de catre Spike, videoclipul a fost filmat in studiourile de la Buftea, iar ideea acestuia se bazeaza pe inocenta adolescentina.
Diana este o prezenta mai veche pe scena muzicala de la noi. A scos doua single-uri care s-au bucurat de succes - "Stay" si "Snow Story" - si a reprezentat Romania la Eurovision Junior 2006, unde a ocupat locul 6.
Diana Prepelita studiaza in prezent la Colegiul National de Arta "Octav Bancila", sectia muzica (chitara clasica si pian). Printre premiile castigate de Dya pana acum se numara Trofeul ''Ti Amo'' 2006 si Premiul I la Festivalul ''Mamaia Copiilor'' 2006.
Aici aveti videoclipul


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu